Η επιχείρηση μας

Η επιχείρηση  μας ιδρύθηκε το 1974 από τον Σταύρο Εμ. Ρώμα . με βάση την πολυετή εμπειρία που απέκτησε ως εργαζόμενος μηχανικός στην αντιπροσωπεία VOLVO στον τομέα φορτηγών-λεωφορείων

volvo-old-truck Η αφοσίωση και το μεράκι για το επάγγελμα του ,τον οδήγησε στη δημιουργία του συνεργείου Volvo στην περιοχή Κερατέας οπού εργάστηκε για πολλά χρόνια δημιουργώντας ένα άξιο φήμης όνομα ως ένας πετυχημένος μηχανικός στην κατασκευή φορτηγών-λεωφορείων Volvo.Στο πέρασμα του χρόνου και με την βοήθεια των Υιών του κατορθώνουν να εδραιώσουν το συνεργείο μας ως ένα από τα καλύτερα φήμης στην Αθήνα και πανελλαδικώς.


2011-Volvo-FH16-700-e1296119479609

 

Καθώς τα χρόνια πέρασαν ακολουθήσαμε τον δρόμο όπου χάραξε ο πατέρας μας και μέχρι και σήμερα το συνεργείο μας στεγάζεται στη περιοχή της Κερατέας  πλήρως εξοπλισμένο και ανακαινισμένο , με τεχνογνωσία και με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να παρέχει τις υπηρεσίες του με όλα τα απαραίτητα εφόδια για τα φορτηγά-λεωφορεία Volvo.

 

 

 

Το προσωπικό μας είναι άριστα καταρτισμένο με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που αφορούν τον κλάδο της επισκευής και ενημέρωσης σε φορτηγά-λεωφορεία VOLVO και είναι σε θέση να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

image003