Επισκευές φορτηγών – λεωφορείων

ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ VOLVO

volvo-integrated-engine-and-tr_11191775Η επιτυχία μιας μάρκας επαγγελματικών οχημάτων βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον κινητήρα που χρησιμοποιεί. Η Volvo στηρίζει την παγκόσμια φήμη της στην απόδοση και στις πρώτες ύλες της χώρας κατασκευής των κινητήρων της, το σουηδικό μέταλλο. Οι κινητήρες της Volvo για δεκαετίες έχουν δοκιμαστεί κάτω από όλες της συνθήκες και σε όλο τον πλανήτη, και η απόδοσή τους συνεχώς αυξάνει την φήμη της μάρκας και των προϊόντων της. Σε περιπτώσεις γενικής επισκευής κινητήρα, μόνο τα Γνήσια Σετ Επισκευής Volvo μπορούν να εγγυηθούν την ίδια απόδοση, λειτουργία και οικονομία του κινητήρα καθώς και του συνόλου του οχήματος, όπως και την πρώτη μέρα που βγήκε από την γραμμή παραγωγής.

 

 

 

 

ΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ VOLVO

 Τα πολύ αυστηρά στάνταρ ελέγχου και η κορυφαία ποιότητα τον σουηδικών μετάλλων εγγυώνται την υψηλή απόδοση του κινητήρα σας. · Τα Γνήσια Σετ Επισκευής Volvo είναι τα ίδια που χρησιμοποιούνται και στην γραμμή παραγωγής της Volvo, η σωστή, ακριβής και γρήγορη τοποθέτηση τους εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για εσάς . Ένα Γνήσιο Σετ Επισκευής Volvo περιλαμβάνει τα εξής ανταλλακτικά:

  • Εμβολοχιτώνια
  • Πιστόνια – Έμβολα
  • Κομβίο στροφάλου
  • Ροδέλες
  • Κουζινέτα
  • Αποστάτες
  • Φλάντζα κυλινδροκεφαλής
  • Φλάντζες

Τα αντVolvo-i-Shift-Caja-De-Cambiosαλλακτικά που περιέχονται στο Σετ Επισκευής Volvo : Στηρίζονται στην έρευνα και την εμπειρία δεκαετιών της Volvo όσον αφορά τα ανταλλακτικά που πρέπει να αντικατασταθούν κατά την διάρκεια μιας γενικής επισκευής. · Η αντικατάσταση μέρους των ανταλλακτικών στην γενική επισκευή δημιουργεί κινδύνους : Η αντικατάσταση μέρους των ανταλλακτικών της γενικής επισκευής και όχι όλων, μπορεί να επιφέρει δυσλειτουργία στην ομαλή λειτουργία της μηχανής, αύξηση στην κατανάλωση καυσίμων η να προκαλέσει ακόμη σοβαρότερες βλάβες στην μηχανή του φορτηγού-λεωφορείου σας .(διαρροές λαδιών ,κτλ)
Η χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών: Η χρήση ΜΗ ΓΝΗΣΙΩΝ ανταλλακτικών στο φορτηγό ή λεωφορείο Volvo , εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ομαλή λειτουργία και απόδοση του φορτηγού-λεωφορείου άλλα και την ασφάλεια τόσο του οδηγού όσο και του οχήματος σας.